2014. február 28., péntek

A jobb helyzetkihasználás döntött

Magyar idő szerint ma éjjel, az olimpia utáni első mérkőzését játszotta az Edmonton Oilers, mely sima, 3-0-ás vereséget szenvedett a Minnesota Wild együttesétől.






     
@
                                                 0                     3
(0-1;0-1;0-1)

A kapuban ezúttal (is) Scrivens kezdett, a védelemben a két Schultz, előttük pedig Hall, Nugent-Hopkins és Yakupov próbálta bevenni a vadak kapuját (mint később kiderült ez végül nem jött össze).

 Rosszul kezdődött számunkra a találkozó, szűk két perc elteltével már vezettek a vendégek, Parise indult meg a pakkal, majd a Granlundhoz passzolt, aki a tehetetlen Scrivens mellett a kapuba lőtte a korongot. Ezt követően mind két csapat próbálkozott a gólszerzéssel, azonban egyiküknek sem sikerült, pedig jó néhány nagy lehetőséget puskáztak el a srácok mind két oldalon. A második harmadban az folytatódott, ami az elsőben véget ért, nagy lehetőségek mind két oldalon, gólt azonban csak a vendégek tudtak szerezni, méghozzá nem is akármilyet! Nagyjából a harmad felélnél Haula passzolt Veilleux-hoz, aki egy bődületes erejű lövést bombázott az Edmontoni kapuba. A mieinknek most is meg volt a lehetőségük, hogy válaszoljanak, azonban vagy egy közbevetődő Minnesotai védő, vagy az egész meccsen remekül teljesítő hálóőr, Kuemper meg tudta akadályozni a hazai találatot. Az utolsó húsz perc az előző 40 szerint telet el, ezúttal Heatley szerezte a vendég gólt, hozzá kell tenni, nem kis szerencsével. Nekünk azonban most sem akart összejönni a szépítés

A meccs legjobbjai:
- Granlund (MIN) 1 gól 
- Heatley (MIN) 1 gól
- Veilleux (MIN) 1 gól 

Folytatás magyar idő szerint vasárnap hajnal 4-kor a Flames ellen. A meccs beharangozóját a holnapi nap folyamán fogom közzétenni. 








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése